Opsætning Android (Samsung)

Vejledningen her viser, hvordan din Samsung (Android) mail sættes op i standart mail appen, så den kan sende og modtage post med din Basis Mail konto.

1 – Vælg indstillinger

2 – Under indstillinger, find punktet “Konti og Sikkerhedskopiering

3 – Gå til punktet “Administrer konti

4 – Tryk på “Tilføj konto

5 – Tryk på Konto typen “E-Mail

6 – Nu vil du blive spurgt til hvad type konti,
– her skal der vælges typen “Andet

7 – Nu vil du skulle taste din dadlnet e-mail
Emailadresse (xxxxxxxxx@dadlnet.dk)
Adgangskode til mailadressen

Så vil den komme frem og spørge til kontotype, så skal der vælges “IMAP-konto

8 – Under server indstillinger vil den have tager E-mail og kode med over, men tjek at felterne er udfyldt.

Emailadresse (xxxxxxxxx@dadlnet.dk)
Adgangskode til mailadressen
IMAP server skal være sat til post.dadlnet.dk
Sikkerhedstype (SSL)
Port 993
IMAP-sti præfiks (skal forblive tom)
——-
Udgående server smtp.dadlnet.dk
Sikkerhedstype (TLS)
Port 587
Kræv godkendelse skal være slået til
Emailadresse (xxxxxxxxx@dadlnet.dk)
Adgangskode til mailadressen

Så skulle du kunne trykke næste/udført og så skulle kontien være sat op
vær opmærksom på at der godt kan gå lidt inden alle mails er kommet frem, i forhold til hvor meget indhold er gemt på mailen.