Kryptering af e-mail

Indtil nu har vi i særlige tilfælde tilladt, at de e-mails du har sendt og modtaget via din dadlnet.dk e-mailadresse, er blevet leveret ukrypteret.

Fra februar 2023 vil alle e-mails, der sendes fra dadlnet.dk, kun blive leveret, hvis der kan etableres en krypteret forbindelse til modtagerens mailserver.

Understøtter modtagerens mailserver ikke moderne kryptering (TLS 1.2), vil du altså modtage følgende fejlbesked:

Leveringen til følgende modtagere eller grupper mislykkedes
Meddelelsen blev ikke leveret, fordi modtagerens e-mailudbyder afviste den.

Diagnosticeringsoplysninger for administratorer:
Remote Server returned ‘554 4.7.4 < #4.7.4 X-Postfix; TLS is required, but was not offered by host (..)’