Outlook 2016

Vejledningen her viser, hvordan du sætter Outlook 2016 op til at sende og modtage mail på din Dadlnet Udvidet Mail.

1. Start Outlook 2016.
  2. Klik på fanen Filer
  3. klik herefter på Oplysninger. Billedet du får frem skulle nu gerne indeholde blandt andet knappen Kontoindstillinger. Klik på Kontoindstillinger og dernæst på Kontoindstillinger… (Bemærk de 3 punktummer – se evt skærmbilledet nedenfor)
  4. Klik på knappen Ny.
  5. For at sikre at kontoen bliver sat korrekt op tast nu din mail ind ex: d123456@dadlnet.dk , skal du på det næste billede afkrydse i “lad mig manuelt konfigurere min konto”, klik herefter på Opret forbindelse

6. Vælg her Exchange

7. Så beder den om din kode til mail adressen. Så vil outlook godkende opsætningen og skrive at Din konto er nu sat op og er klar til brug.