Opsætning iPad (Outlook app – udvidet)

Denne guide hjælper dig med at opsætte din Dadlnet udvidet e-mailadresse.

Når du starter Outlook App’en op vil den bede om at du
– Tryk på “Tilføj konto

Nu vil du skulle indtaste data for at komme videre.
– Indtast Din dadlnet email adresse (dxxxxxx@dadlnet.dk).
– Tryk på “Tilføj konto

Så vil din enhed komme ud og spørge til hvad slags konti det er, her vælges
Exchange

Nu skal kontien have server indstillinger m.m. indtastet og her skal følgende bruges :
Mailadresse : Din emailadresse (dxxxxxx@dadlnet.dk)
Adgangskode: Den kode du har angivet ved email adressen.
Server: www.webexchange.nu
Domæne : hosting
Brugernavn: din Email adresse (dxxxxxx@dadlnet.dk) , i nogle tilfælde skal der tastes hosting\dxxxxxx@dadlnet.dk (typisk på ældre android enheder)

Tryk “log på” har du angivet alle de rigtige data vil den skifte billede og typisk bekræfte du er færdig.

Din Exchangekonto er nu klar til brug