Outlook til Mac

Denne vejledning viser dig, hvordan du opsætter en dadlnet mailkonto i Outlook til Mac.

1. Start Outlook ved at åbne programmet
  2. Tryk på Outlook i menubjælken i toppen derefter på Indstillinger
  3. Vælg konti
  4. Nu skulle du kunne trykke på (+) nede til venstre i konto vinduet for at tilføje en ny konti.
    Så skulle du gerne blive bedt om at taste din mail adresse ind og så vil den evt spørge om hvilken slags konti du har
    der vælger du IMAP/POP
  5. Så vil den typisk komme ud og spørge efter følgende detaljerede oplysninger til mailadressen.

I feltet Brugernavn skal du indtaste din oprindelige e-mail-adresse, indeholdende dit medlemsnummer f.eks d123456@dadlnet.dk.
    Ud for “Type” skal du vælge IMAP
    I feltet “Server til indgående post” skal du skrive post.dadlnet.dk
    I feltet “Server til udgående post” skal du skrive smtp.dadlnet.dk
    Derefter skal du ændre port 25 til port 587 (hvis den ikke har gjort det af sig selv)
    Brug SSL skal aktiveres
  6. Nu skulle kontoen være opsat og klar til brug.