Mac Mail

Denne vejledning viser, hvordan din Basis Mail sættes op i Mac Mail programmet så du kan læse og hente e-mail på din Mac. I denne vejledning er der ikke opsat en konto i forvejen. Hvis der allerede er en konto opsat, så skal du bruge vores guide “Ret eksisterende konto”.

1. Start Mac Mail

2. Vælg “Anden Mail-konto”
  3. Udfyld “Navn”, “e-mailadresse” og “Adgangskode” og tryk på “Log Ind”
  4. Udfyld “Kontotype”, server til “Indgående post” og “Udgående post” som vist på billedet og tryk på “Log ind”
    Kontotype IMAP
    Indgående post: post.dadlnet.dk
    Udgående post: smtp.dadlnet.dk

5. Vælg hvilke programmer der skal bruge kontoen. Hvis det udelukkende er emails, så skal du fjerne fluebenet i “Noter”. Tryk derefter på “OK”.