Ret eksisterende konto

Denne artikel indeholder to vejledninger, én til Rettelse af eksisterende konto herunder og én til Oprettelse af ny konto , som findes længere nede på siden.

Rettelse af eksisterende konto:
  1. Åbn Mail.

2. Klik på Mail og derefter på Indstillinger.
  3. Vinduet med indstillinger åbnes, tryk på Konti.
    Tryk på den konto du vil rette til og ude til højre kan du så udfylde felterne som beskrevet nedenfor.
    • Beskrivelse: Feltet er valgfrit og kan udfyldes med et navn for den udgående postserver, f.eks Dadlnet.dk.

• E-postadresse: Indtast din e-mailadresse.
    • Fulde navn: Indtast dit navn, eller f.eks Firmanavn, alt efter hvordan du vil præsenteres, når du sender e-mail.
    • Server til indgående post: Indtast post.dadlnet.dk
    • Brugernavn: Indtast dit d-nummer efterfulgt af @dadlnet.dk (eks. d123456@dadlnet.dk)
    • Adgangskode: Indtast din adgangskode.
  4. Vælg Rediger SMTP-serverliste i rullefeltet.Vælg den udgående server som du ønsker at redigere.I feltet Beskrivelse er indtastning valgfrit og kan udfyldes med et navn for den udgående postserver, f.eks Dadlnet.dk.
    Feltet Navn på server udfyldes med smtp.dadlnet.dk
  5. Klik på Avanceret.Sæt prik i Brug speciel port og skriv 587 i feltet.
    I rullefeltet vælges Adgangskode.
    Indtast dit d-nummer efterfulgt af @dadlnet.dk (eks. d123456@dadlnet.dk) i feltet Brugernavn.
    Indtast din adgangskode i feltet Adgangskode.
    Klik på OK.
  6. Luk vinduet Konti og husk at arkivere.

Din konto er nu sat op til at sende og modtage e-mail med dit Gratis Mailabonnement fra Lægeforeningen.

Manuel oprettelse af ny konto
  1. Start Mail.

2. Vælg Arkiv fra menulinjen.
    Vælg Tilføj konto…

3. Vinduet Tilføj Konto åbnes; udfyld felterne som nedenfor.

•  Fulde navn:
     Indtast dit navn, alt efter hvordan du vil præsenteres, når du sender e-mail.

• E-postadresse: Indtast din e-mailadresse. (eks. navn@dadlnet.dk)
    • Adgangskode: Indtast din adgangskode.
  4. Klik på Fortsæt.
    Vinduet til Server indstillinger åbnes. Udfyld felterne som beskrevet nedenfor.

• Brugernavn: Indtast dit d-nummer efterfulgt af @dadlnet.dk (eks. d123456@dadlnet.dk)
    • Adgangskode: indtast din adgangskode.
    • Kontotype:
     Vælg IMAP (eller POP)

• Server til indgående post: Indtast post.dadlnet.dk
    Server til udgående post: Indtast smtp.dadlnet.dk

Klik på Log ind
  5. Hvis Den kommer frem og spørg om du vil Bruge SSL (Secure Sockets Layer), skal dette Ikke vælges eller også skal fluebenetet fjernes.
  6. Kontoen skulle nu være færdig opsat

Din konto er nu sat op til at sende og modtage e-mail med dit Gratis Mailabonnement fra Lægeforeningen.