Outlook til Mac

Denne vejledning viser dig, hvordan du opsætter en dadlnet Udvidet mailkonto i Outlook til Mac.

Start Outlook ved at åbne programmet

Tryk på Outlook i menubjælken i toppen derefter på Indstillinger

Vælg Konti

Nu skulle du kunne trykke på (+) nede til venstre i konto vinduet for at tilføje en konti.
(eller hvis det er første gang trykker du på det store tilføj ikon i stedet)

Så kommer Outlook ud og spørg efter
Din mail adresse (xxxxxxxx@dadlnet.dk)

Hvis den ikke vil kan den komme ud og spørge efter hvad type konti der er tale om der skal du vælge Exchange

Så skal du udfylde oplysningerne til din konto.

Nu vil du skulle angive følgende informationer,
Email adressen : eks. xxxxxxxxxx@dadlnet.dk.
Domæne\brugernavn : xxxxxxxxxx@dadlnet.dk

Adgangskode : Koden til din emailadresse
Server : www.webexchange.nu
Når data er tastet ind skulle du kunne trykke på Tilføj konto

Kontoen skulle nu være klar til brug