Kontotyper

POP3 (Basis og udvidet mail): Denne kontotype er den mindst avancerede. Mails downloades fra serveren og lægges lokalt på din enhed. Der er ingen synkronisering med serveren. Som standard hentes nye mails fra serveren, lægges på enheden og slettes der efter fra serveren. De fleste enheder gemmer her efter en kopi af de hentede mails på serveren, som automatisk slettes efter 14 dage. Dette kan ændres i opsætningen, så kopien ikke oprettes, så kopien ikke slettes, eller der kan ændres i antal dage kopien ligger på serveren.

IMAP (Basis og udvidet mail): Opsætter du din konto som IMAP, vil dine mails synkroniseres med serveren. Dvs. du ser de samme mails, om du er på webmail, telefon, tablet eller PC – så længe kontoen er opsat som IMAP alle steder. Sletter du en mail fra en IMAP-konto, slettes den også fra serveren. Kalender og kontaktpersoner synkroniseres dog ikke og ligger lokalt på din enhed.

Exchange (Kun udvidet mail): En Exchangekonto er den mest avancerede kontotype og synkroniserer alt med serveren inkl. mail, kontakter, kalender osv.

Funktionsbeskrivelse: Basis Mail (POP3 / IMAP) Udvidet Mail (Exchange)
Diskplads til postopbevaring 1 GB Ubegrænset
Outlook Web Access (webmail) Ja Ja
Gendanne slettede filer i op til 30 dage Ja Ja
Kontaktpersoner Kun lokalt på enheden og i webmail Ja
Notatfunktion Kun lokalt på enheden og i webmail Ja
Journalfunktion Kun lokalt på enheden og i webmail Ja
Opgaver Kun lokalt på enheden og i webmail Ja
Kalenderfunktion Kun lokalt på enheden og i webmail Ja
Autosignatur Kun lokalt på enheden og i webmail Ja
Sortering af e-mail, f.eks i mapper, efter regeler Klientbaseret* Ja
Kalendersynkronisering Nej Ja
Importmulighed for fra egen lokal Outlook eller adressekartotek Klientbaseret* Ja
ActiveSync (Automatisk synkronisering af Outlook til mobile enheder) Nej Ja
Tilgå webmail via mobiltelefon Mobiltelefonafhængig Mobiltelefonafhængig