Opsætning Android

Vejledningen her viser, hvordan din Android sættes op, så den kan sende og modtage post med din Basis Mail konto.

Bemærk: Flere brugere har bemærket, at der ikke står noget om indstillinger til Porten for udgående post. Dette skyldes, at der ikke manuelt skal foretages yderligere, hvis du blot følger vejledningen her.

1. Vælg indstillinger > Sky og konti
  2. Vælg Konti

3. Vælg Tilføj konto
  4. Vælg Personlig IMAP.
  5. Indtast Mailadressen
  6. Indtast Indstillinger for indgående server

– Brugernavn: udfyldes med dit Dadlnet brugernavn(f.eks d123456@dadlnet.dk)

– Adgangskode udfyldes med din adgangskode (password) til din e-mail.
    – Server udfyldes med post.dadlnet.dk
    Vælg Næste
  7. Udfyld indstillinger for udgående server således:

– Kræv login skal være slået til
    – Brugernavn udfyldes med dit Dadlnet brugernavn(f.eks d123456@dadlnet.dk)

– Adgangskode udfyldes med din adgangskode (password) til din e-mail
    – SMTP-server udfyldes med smtp.dadlnet.dk
    Port 587
    Vælg Næste
  8. Afslut ved at trykke på næste igen som bekræfte opsætningen

Din Dadlnet konto er nu oprettet og er klar til brug.

Bemærk Dadlnet support kan ikke tilbyde yderligere support på mobile enheder.

Bruger du Microsoft’s egen Outlook app skal dine servere være angivet som følgende

Indgående server:
post.dadlnet.dk:993
Udgående server:
smtp.dadlnet.dk:587
og SSL/TLS skal være slået til