Ændre abonnement Fra Basis Mail til Udvidet Mail, eller omvendt.

Hvis du ønsker at bliver opgraderet til Udvidet Mail, eller nedgraderet til Basis Mail, så kan du bruge følgende guide

1. Hvis du logger ind på kundecentret (https://controlpanel.scannet.dk) med dit Bruger ID (SCxxxxxxxx)
og tilhørende kode ( koden til dit kundecenter kan være særskilt kode fra din mail kode )

2. Så kommer du ind til din produktoversigt, hvis du finder din mailadresse som vist nedenfor og hvis du trykker på den.

3. Så skulle du komme ind til følgende billede som er oversigten for din mailkonti. Hvis du trykker på Abonnementsskifte.

4. I boksen i boksen i midten “Skift til” kan du vælge at op/ned gradere din konti. (på billedet er der vist opgradering fra Basis til Udvidet)
Når du har valgt det du ønsker at skifte til, tryk da på “Forsæt skiftet” og du vil komme videre til bekræftelse og evt betaling.

5. Når skiftet er bekræftet vil der gå op til 30 min før det virker og så du huske at du også skal rette i indstillingerne for din konto på din computer/telefon da de 2 typer konti har forskellige egenskaber.
Du kan læse mere om forskellene her : (Forskel på Udvidet og Basis mail)
Ellers kan du i menuen til venstre finde de forskellige vejledninger til opsætningen af den nye konto.