Generel mail server information

Basismail (IMAP)

Indgående server
– Værtsnavn: post.dadlnet.dk
– Brugernavn: udfyldes med dit Dadlnet brugernavn(f.eks dXXXXXXX@dadlnet.dk)

– Adgangskode udfyldes med din adgangskode (password) til din e-mail.
– Port 993 (IMAP med SSL/TLS)
(har du ikke mulighed for at skrive porten inden på din enhed, kan du skrive det således post.dadlnet.dk:993)

Udgående server

– Værtsnavn med smtp.dadlnet.dk
– Udgående server kræver godkendelse med brugernavn og kode

– Brugernavn udfyldes med dit Dadlnet brugernavn(f.eks dXXXXXXX@dadlnet.dk)
– Adgangskode udfyldes med din adgangskode (password) til din e-mail
– Port 587 (STARTTLS)
(har du ikke mulighed for at skrive porten inden på din enhed, kan du skrive det således smtp.dadlnet.dk:587)

Udvidet mail (Exchange)

Email adressen : eks. d123456@dadlnet.dk.
Domæne\brugernavn : d123456@dadlnet.dk
Adgangskode : Koden til dadlnet kontoen
Server : www.webexchange.nu