Outlook til Mac

Denne vejledning viser dig, hvordan du opsætter en dadlnet mailkonto i Outlook til Mac.

I den nyeste version af Outlook til Mac ved vi der er udfordringer med IMAP, dette er en del af Outlook programmet og desværre ikke noget vi kan påvirke.

Hvis din dadlnet mail er den eneste konti du skal have i dit Outlook kan du følge nedenstående vejledning.
Ellers anbefaler vi at du bruger Mac’s eget Mail program.

Som du kan finde vejledning til her : Mac mail app opsætning

1 – Start Outlook ved at åbne programmet

2 – Når din dadlnet konti er den eneste konti dit program kan du når outlook er startet.
– Gå under “Hjælp
– Vælg “Vend tilbage til det forhenværende Outlook

Nu vil Outlook programmet starte op igen og du vil se det gamle design.

3 – Tryk på Outlook i menubjælken i toppen derefter på Indstillinger

4 – Vælg konti

5 – Hvis der ikke er en konti i dit mailprogram, så skulle du kunne trykke på “Tilføj mailkonto”
Ellers vil du kunne trykke på (+) nede til venstre i konto vinduet for at tilføje en ny konti.

6 – Herefter skriv din dadlnet mail adresse ind (dxxxxxx@dadlnet.dk)

7 – Så skulle du gerne blive bedt om at taste din mail adresse ind og så vil den evt spørge om hvilken slags konti du har
der vælger du IMAP/POP

8 – Så vil den typisk komme ud og spørge efter følgende detaljerede oplysninger til mailadressen.

Ud for “Type” skal du vælge IMAP
I feltet Brugernavn skal du indtaste din oprindelige e-mail-adresse, (f.eks d123456@dadlnet.dk)

I feltet “Server til indgående post” skal du skrive post.dadlnet.dk
Port Skal der vælges 993
Brug SSL til at oprettes forbindelse skal være slået til

I feltet “Server til udgående post” skal du skrive smtp.dadlnet.dk
Port Skal der vælges 587
Brug SSL til at oprettes forbindelse skal være slået til

Nu skulle kontoen være opsat og klar til brug.