Opsætning iPad

Vejledningen her viser, hvordan din iPad sættes op, så den kan sende og modtage post med din Basis Mail konto.
Bemærk: Flere brugere har bemærket, at der ikke står noget om indstillinger til Porten for udgående post. Dette skyldes, at der ikke manuelt skal foretages yderligere, hvis du blot følger vejledningen her.

1 – Vælg indstillinger.

2 – Vælg Mail
( Konti & Adgangskoder, hvis det er ældre ipad)

3 – Vælg Konti

4 – Vælg Tilføj konto

5 – Vælg Anden (Eller Andet hvis det er en ældre version af IOS).

6 – Her vælges “Tilføj e-mailkonto”

7 – Så tastes dine brugerdata ind (Navn, Email, m.m.)

8 – Vælg IMAP

9 – Udfyld felterne således:

Navn: Dit navn eller det som du ønsker at blive præsenteret med, når du sender email.
E-mail: Din dadlnet email adresse.
Beskrivelse: Navngiv din konto, så du kan skelne mellem den og eventuelle andre email konti f.eks Dadlnet.Udfyld Server til Indgående post således:
Værtsnavn: post.dadlnet.dk
Brugernavn: udfyldes med dit Dadlnet brugernavn(f.eks d123456@dadlnet.dk)
Adgangskode: udfyldes med din adgangskode (password) til din e-mail.Udfyld Server til Udgående post således:
Værstnavn: smtp.dadlnet.dk
Brugernavn: udfyldes med dit Dadlnet brugernavn(f.eks d123456@dadlnet.dk)
Adgangskode: udfyldes med din adgangskode (password) til din e-mail
Vælg Næste.

Indstillingerne kontrolleres, dette kan i nogle tilfælde tage op til 2 minutter.

Hvis den kommer op og spørg om følgende vælges JA Når/Hvis du bliver spurgt, om du vil oprette forbindelse uden SSL.

Din Dadlnet konto er nu oprettet og er klar til brug.

Bemærk Dadlnet support kan ikke tilbyde yderligere support på mobile enheder.

!! Har du problemer med at sende post kan du følge nedenstående punkter

Tryk på Indstillinges ikonet.

Tryk på Konti & adgangskoder (Kan også hedde Mail eller Mail, Konti og adgangskoder hvis det er en ældre iphone)

Vælg din dadlnet konti

Tryk på konto navnet

Tryk på SMTP serveren til udgående post

Tryk på den aktive primære udgående server

Her skal tjekkes, følgende
– Værtsnavn (smtp.dadlnet.dk)
– Brugernavn (dxxxxxxx@dadlnet.dk)
– Adgangskode
– SSL skal være slået til
– Godkendelse skal være sat til Adgangskode
– Port skal være 587