Outlook 2010

Vejledningen her viser, hvordan du sætter Outlook 2010 op til at sende og modtage mail på din Dadlnet Basis Mail.

1. Start Outlook 2010.

2. Klik på fanen Filer og klik herefter på Oplysninger.
    Billedet skulle nu gerne indeholde blandt andet knappen Kontoindstillinger. Klik på Kontoindstillinger og dernæst på Kontoindstillinger… (Bemærk de 3 punktummer – se evt skærmbilledet nedenfor)

3. Klik på knappen Ny.

4. For at sikre at kontoen bliver sat korrekt på, skal du på det næste billede sætte prikken i Konfigurer serverindstillinger eller yderligere servertyper manuelt, klik herefter på Næste.

5. Sæt prik i Internet e-mail og klik Næste.

6. I næste billede skal der indtastet en række oplysninger:

Under Brugeroplysninger skal du indtaste:
    – Dit navn
    – Din e-mail-adresse
    Under Serveroplysninger skal du:
    – Vælge Kontotype IMAP
    – Indtaste post.dadlnet.dk i feltet Server til indgående post
    – Indtaste smtp.dadlnet.dk i feltet Server til udgående post (SMTP)
    Under Logonoplysninger skal du indtaste:
    – Brugernavn. Bemærk: Dit brugernavn er din oprindelige e-mailadresse med d-nummeret ex: d123456@dadlnet.dk
    Adgangskode
    Klik herefter på knappen Flere indstillinger.
  7. I næste billede skal du vælge fanen “Server til udgående post”. Her skal du sætte markering i Serveren til udgående post (SMTP) kræver godkendelse og sikre dig at prikken står i: Brug samme indstillinger som på serveren til indgående post.

8. Klik derefter på fanen Avanceret.
    Du skal her i feltet Server til udgående post (SMTP) fjerne hvad der står i feltet (normalt 25) og i stedet skrive 587.
    Klik på OK.

9. Alle indstillinger er nu på plads. Klik på Næste.
  10. Outlook 2010 fortæller, at din konto nu er klar. Klik på Udfør.

Din konto er nu sat op og er klar til brug.